Sista adventstävlingsvinnaren!

Här har det varit väldigt dött, jag vet. Jag har haft fullt upp, kan man säga (men inte med jobbet, för jag har världens bästa schema från 9/1 fram till åtminstone 26/5!!!). Jag lovar bättring. Här är i alla fall FACIT på korsordet som var den tredje och sista adventstävlingen (mycket vackert ifyllt av Georgos). Jag drog en vinnare från de tre duktiga som klarade korsordet (han, Jan + Camilla) och Georgos vinner Triss-lotten, weee! Alla lotterna har nu skickats ut till den email som vinnarna skrev i kommentaren, grattis! !

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: