Uppdatering

Jag vet, jag är bedrövlig på att uppdatera bloggen. Och mitt nyårslöfte som var att rita mer serier! Men, jag kan meddela att jag mår bra och I am having the time of my life! ❤

Jag har redan ätit semlor två gånger i år (rekord!). Imorgon ska jag på 60- och 50-årskalas, och i söndags firade jag mammas födelsedag och om 10 dagar fyller pappa år också. Busy busy (och ja, att ha 26 uppsatser att rätta på en helg är ju alltid skoj, så det är mycket på jobbet också). Hoppas att alla mår bra ❤

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: